Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Paypal Payment with Swish
Fri frakt vid 499:- / 1-3 dagar leverans

Lash Lift Kit

  • 445 kr
  • 378 kr

Lash Lift kit för Hemma och salongsbrukLash Lift är originalet bland franslyft som är den revolutionerande behandlingen som tagit över skönhetsvärlden. Beha

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Lash Lift kit för Hemma och salongsbruk

Lash Lift är originalet bland franslyft som är den revolutionerande behandlingen som tagit över skönhetsvärlden. Behandlingen innebär att man framhäver dina egna fransar genom att lyfta och forma dem från roten, något som ger effekten av längre, fylligare fransar och en mer vaken look. Lash Lift jobbar endast med dina egna naturliga fransar, vilket gör behandlingen underhållsfri och lättsam. 

 

Brow Lift / Brow Lamination

Brow Lift / Brow Lamination är det senaste inom brynvärlden som ger dig möjligheten att precis som i Lash Lift ändra riktning på dina naturliga strån. Perfekt för dig som önskar att få en mer fyllig "brushed up look" eller om du har ostyriga bryn och vill få dem på plats. Med hjälp av koncentrerat keratin får dina bryn en boost och stråna blir både starkare och längre. I behandlingen ingår också färg och form. Den ultimata bryn behandlingen!

 

Startkitet innehåller:

- Perm #1

- Fixing #2

- Nourish #3

- Skin Barrier *

Skin Barrier appliceras runt ögonbrynen före brow lift behandling för att skydda huden

- Fixing Gel Glue 

- 10st Eye Pads

- 5st Spole / S/M/M1/M2/L

- 5st Y-Brush

- 10st Fransborstar

- 10st Isolator

- 30st Microborste

 

Räcker till ca 30-40 behandlingar.

 

Används endast av person som är utbildad inom Lash Lift.. Det är ditt eget ansvar att du har den utbildning och kundskap som krävs för att kunna använda produkterna på ett korrekt sätt.