Dr Pen A9 Dermapen

  • 1 995 kr

19 Sålda

I lager.
Dela

Just nu ingår 10st 12pin gratis värde 590kr!


Nu finns det allra senaste inom microneedling, Dr Pens Ultima A9 dermapen. Ultima A9 är den allra senaste modellen från Dr.Pen.  Derma pen A9 har 6 olika hastigheter där du väljer olika hastigheter för olika kroppsdelar. LCD indikator som visar aktuell hastighet Den trådlösa modellen möjliggör användning i totalt 4h vid fulladdat batteri. 100 gånger mer effektiv än en traditionell dermaroller.

 

Dr.Pen Ultima A9 är trådlös och har den senaste tekniken för maximal hastighet och kontroll. Nålarna har en förbättring i sitt utseende och funktion vilket gör den mycket bättre än sina företrädare. Detta gör att du kan nå önskade resultat över hela kroppen! Längden för nålarna är mellan 0,25-2,5 mm, vilket går att justera till efter behov.

 

Med 6 olika hastigheter och justerbara nållängder (0,25 till 2.5 mm) gör att du kan anpassa nålarna till olika hudproblem, använd de kortare nålar för mer känsliga områden som runt ögon och läppar dom längre nålarna används där huden är tjockare som mage och lår. Dr.Pen använder sig av samma teknik som på skönhetssalonger, nu finns den tillgänglig en bråkdel av kostnaden. Varför betala mellan 500-1000kr hos kliniker för en behandling när du kan köpa produkten för samma pris och göra det i ditt egna hem?


 6 Månaders garanti

Paketet inkluderar:

1 x Derma Pen A9

2 x 12pin Nålhylsor

1 x Strömadapter (EU plug)

1 x Bruksanvisning

1 x USB Laddningskabel Information:

Äktshetskod