Dr Pen M8 Dermapen

  • 1 495 kr

622 Sålda

I lager.
Dela

Nu finns det allra senaste inom microneedling, Dr Pens Ultima M8 dermapen. Helt tillverkad i aluminium med ergonomiskt grepp. Ultima M8 är den allra senaste modellen från Dr.Pen.  Derma pen M8 har 6 olika hastigheter där du väljer olika hastigheter för olika kroppsdelar. LCD indikator som visar aktuell hastighet Den trådlösa modellen möjliggör användning i totalt 4h vid fulladdat batteri. 100 gånger mer effektiv än en traditionell dermaroller.

 

Dr.Pen Ultima M8 är trådlös och har den senaste tekniken för maximal hastighet och kontroll. Hylsorna som medföljer är också en av deras senaste lansering. Denna nya modell använder sig av den nya håltekniken på sina hylsor vilket nämligen är 16 nålar istället för tidigare 12 nålar på deras äldre modeller, nålarna har en förbättring i sitt utseende och funktion vilket gör den mycket bättre än sina företrädare. Detta gör att du kan nå önskade resultat över hela kroppen! Längden för nålarna är mellan 0,25-2,5 mm, vilket går att justera till efter behov.

 

Med 6 olika hastigheter och justerbara nållängder (0,25 till 2.5 mm) gör att du kan anpassa nålarna till olika hudproblem, använd de kortare nålar för mer känsliga områden som runt ögon och läppar dom längre nålarna används där huden är tjockare som mage och lår. Dr.Pen använder sig av samma teknik som på skönhetssalonger, nu finns den tillgänglig en bråkdel av kostnaden. Varför betala mellan 500-1000kr hos kliniker för en behandling när du kan köpa produkten för samma pris och göra det i ditt egna hem?


 6 Månaders garanti

Paketet inkluderar:

1 x Derma Pen M8

2 x 16pin Nålhylsor

1 x Strömadapter (EU plug)

1 x Bruksanvisning

1 x USB Laddningskabel Information:

Äktshetskod